10 Ağustos 2012 Cuma

Twitter Takipçi Sayısını Arttırma

1.BESTFOLLOWERS:    Günde en az 500 takipçi kazanabilirsiniz. Eğer sürekli pc başındayım diyorsanız mecburen elle giriş yapmak zorunda kalacaksınız sürekli anasayfayı yenileyip takipçi kazanabilirsiniz. En iyi takipçi kazandırma sitesidir. Türklerde burdan  yavaş yavaş akın ediyorlar ve böyle kombinasyonun sayesinde herkes birbiriyle arkadaş olma fırsatı sağlıyor. Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2.TAKİPÇİDUNYASI: Günlük olarak 50 kredi hesabınıza yatar.  Size verilen kredi kazanç linkine tıklayanların her birinden 5 kredi kazanırsınız. Böylece günlük 150 takipçiye kadar çıkabilirsiniz.Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

3.TAKİPÇİHAVUZU : Sistem size her gün 50 takipçi verir, kredi kazan linkiyle bu durumu 75-100 aralığına çıkarabilirsiniz. Gayet iyi ve beğendiğim bir uygulamadır. Siteye burdan ulaşabilirsiniz.

4.TAKİPÇİARTTIR : Buda beğendiğim takipçi uygulamalarından bir tanesidir. Her kullanımınızda sistem size en az 15 en fazla 40 kişi takip ettirir. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

5.TAKİPÇİBUL : 4 Saatte bir sisteme giriş yapabilirsiniz. Her kullanımınızda sistem size 50 kredi verir. Böylelikle 50 kişiyi takip edebilirsiniz. Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

6.TWİTTERTAKİPÇİBUL : Buda Takipçibul sitesinin ikizi diyebiliriz. Sisteme yine 4 saatte bir giriş yaparak 50 kişi kazanırsınız. Siteye Buradan ulaşabilirsiniz.

7.TWİTBJK.COM : Beşiktaş taraftarlarının birbirini takip etmesi için açılmış olan site. Yine bu siteden her saat başı 20 kişi sizi takip eder. Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

8.20FOLLOWERSCOM : Bu sistemde saat başı size 20 kullanıcı kazandırır. Günde 10 defa girdiğinizi varsayalım alın size 200 takipçi :) Siteye burdan ulaşabilirsiniz.

9.20FOLLOWERSNET : Yine aynı sistem. Burdanda günde 200 kişiyi hesabınıza aktarırsınız :) Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

10.20FOLLOWERSORG : Bu Sistemde diğerleri gibi her saat başı sisteme girerek 20 kişi çekebilirsiniz. Bundan da 200 kişi çekebeilirsiniz günde... Siteye burdan giriş yapabilirsiniz.

11.FOLLOWERİON : Her saatte bir sisteme girerek 70 kişi kazanabilirsiniz. Beğendiğim takipçi sitelerinden bir tanesi. Siteye buraya tıklayarak ulaşın.

12.BİGFOLO : Sisteme her saat başı girerek 90 Takipçi kazanabilirsiniz :) Günde 10 Sefer girdiğinizi varsayarsak 1000'e yakın takipçi kazanırsınız. Siteye burdan giriniz.

13.FollowBack.info : Bu siteye 24 Saatte bir girerek 75 takipçi kazanabilirsiniz. Siteye Buradan Ulaşabilirsiniz.

14.LetGetMorefollowers.info : Aynı Şekilde Bu sitede size 24 Saatte bir 75'e nyakın takipçi kazandırabilir. Sitelerin hepsine aynı anda girmenizi öneririm. Siteye burdan ulaşabilirsiniz.

15.HitFollow.info : Bu Sitede diğer iki site gibi 24 saatte bir giriş yaparak 75 e yakın takipçi verir. Siteye burdan ulaşabilirsiniz.

16.TakipçiDenizi.Net : Yeniden Devreye girdi, bu site size her gün 100 kredi verir. Bazen bakarsınız 250 Krediniz var. Sistem güzel siteye burdan ulaşabilirsiniz.





Not: Takipçi Siteleri Bunlarla sınırlı değildir. Ben yazarken aklımda olanları ve beğendiklerimi söyledim. Göründüğü Gibi Günde En az 500 - 3,000 takipçi kazanabilirsiniz... Bu yazıyı takip edin çünkü her defasında yenilenebilir. Yeni takipçi siteleriyle sizlerle olacağız.. 
Soru ve önerileriniz için Beni takip etmeyide unutmayın :)

@YazdimBunu

1 yorum:

  1. [URL="http://www.sosyaltakipciler.com"]http://www.sosyaltakipciler.com[/URL]

    Hergün 500 Takipçi listende...

    YanıtlaSil